“Philips BRE640 Kullanıcı Yorumları” için 10 yorum
Tüyleri alıyor ama çok acıtıyor. Gerçi kullanmaya başlayalı iki hafta oldu ve gittikçe canım daha az yanmaya başladı.
Alışmak biraz zaman alıyor ama ağdaya tercih ederim. Bir kere daha hızlı ve pratik, en önemlisi etraf ağda kadar batmıyor. Hemde ağda ile aynı sonucu veriyor, hatta tüyler daha yavaş uzuyor ve uzayan tüyler oldukça yumuşak oluyor.
İlk kullandığım gün iyi çalışıp çalışmadığına bakmak istedim, o yüzden banyoya girmeden önce kuru bacağımda bir bölgeye denedim. Sonra banyoya geçip ıslak devam ettim. Islak bacaklara daha iyi uygulandığını söyleyebilirim. Küçük LED ışığı da oldukça işe yarıyor.
Artık sadece duştayken kullanıyorum. genel olarak bacaklarıma ve koltukaltlarımda kullanıyorum. İlk kullanışımdaki kadar zorlanmıyorum. Sanırım sebebi de ilk seferki kadar çok tüyüm olmaması.
Bir kere de üst dudağımda denedim ama o alan epilasyon aletini devamlı kullanmak için fazla hassas. Üst dudak için sanırım ağda kullanmaya devam edeceğim. (ağda da acılı ama o bölgede bir kerecik yapıştırıp çekmek daha iyi)
Bikini bölgesindeki hassas kısımlarda ise daha hiç denemedim. Yaz yaklaşınca denemeyi düşünüyorum. Geçtiğimiz senelerde bir iki kez o bölgeye ağda yaptırdım ve tekrar o acıyı yaşamak istemiyorum. Bakalım bu aleti o iş için kullanmaya cesaret edebilecek miyim.
Ek aksesuarlara gelirsek beni ilgilendiren aksesuar sayısı az. Kısaltıcı ve tıraş ucu çok faydalı. Kısaltıcı, epilasyon öncesinde bikini bölgesindeki tüyleri uygun boya getirmeye yarayan bir başlık. Masaj ucu ise aleti ilk kullanışımda baya işime yaramıştı. O sayede epilasyon daha kolay ve acısız geçmişti ama artık sadece epilasyon ucunu kullanıyorum. Koltukaltı ve üst dudak için verdikleri küçük başlıklar pek kullanışlı gelmedi. O başlıklar takılıyken alet cildime temas etmiyormuş gibi hissettim. Ayrıca gerdirici aksesuarı da pek tutmadım, aletin cildim üzerinde rahat kaymasını engelledi. Kutunun içinden çıkan küçük fırçayla kuru ortamda kullandıktan sonra hiç ıslatmadan başlıkları temizleyebiliyorsunuz. Ben şahsen ıslak kullanımı seviyorum, o yüzden kullanım sonrası sudan geçiriyorum. Son olarak kutudan bir de tüm aksesuarları ve başlıkları koymak için çantası çıkıyor.
Toparlamam gerekirse, vücut bakım aletlerime bir de bu ürünü eklediğim için gayet mutluyum. Li-ion bataryası var, yani pili tükenip şarj etmemezlik yapmaz. Eğer bir epilasyon aleti alacaksanız bu modeli kesin değerlendirin.
İlk kez epilasyon aleti kullanıyorum. Hemen ısınamadım, sonuçta bu da ağda gibi, tüyü kökten alıyor ve haliyle acıtıyor. Ama bir süre kullandıktan sonra daha az acıtmaya başlıyor. Kaliteli bir alet, tasarımı da güzel. Tüyleri daha iyi alabilmeniz için cildinize dik gelecek şekilde tutmanız gerekiyor. Kuru ciltte daha iyi sonuç veriyor. Aksesuarlar ve diğer özellikleri de bence başarılı. Acıya hala tam alışamadım ama eğer epilasyon aleti kullanacaksanız iyi bir seçim.
Artıları:
-hoş tasarımı
-sağlamlık
-seramik başlık
-aksesuar çeşitleri
-aleti ve aksesuarları saklamak için kılıfı olması
-kullanım rahatlığı
-dolu şarjla gelmesi (hemen kullanabiliyorsunuz)
-kuru veya ıslak kullanım
-sessiz çalışması
-10 veya 15 dakikalık şarj seçenekleri (40 dakkada tam doluyor)
-suyla temizlenebilmesi
-kablosuz olması
Eksileri:
-Alışmak ve en doğru kullanım şeklini bulmak zaman alıyor
-kısa ve ince tüylerin hepsini yakalamıyor
-şarj ederken kullanamıyorsun
-aynı bölgenin üstünden tekrar tekrar geçmek gerekiyor
Tasarım / Fonksiyonellik – 8/10
Kalite / Sağlamlık – 9/10
Fiyat / Performans – 9/10
Yıllar önce bir epilasyon aleti almıştım, hiç sevmemiştim. Hem çok acıtıyordu hem de çok zahmeli gelmişti. 10 sene sonra bir şans daha vermeye karar verdim.
Yalan yok, bu da acıtıyor. Sonuçta tüy kökünü derinizden dışarı çekiyor. Ben ilk birkaç denememde azar azar kullandım, sonra zamanla kolaylaşmaya başladı. Birde ilk kullandığım zaman bacaklarımı keselemeyi atlamıştım, o yüzden deri altında kalan tüylerim vardı.
Bacaklarımdaki tüylerin uzaması artık daha fazla zaman alıyor. Bu yaz bacaklarım baya pürüzsüz olacak gibi.
Özellikle baldırlarımda kullanmak çok işime geliyor. Kış aylarından sonra baldırlarımdaki tüyler oldukça uzamış vaziyetteydi. İlk alışım baya zaman aldı. Sırf baldırlarımda düzenli olarak kullansam bile verdiğim paraya değer. Koltukaltlarımda veya bikini bölgemde kullanmaya henüz cesaret edemedim ama galiba bir ara onu da deneyeceğim.
Unutulmaması gereken güzelliklerinden biri, hem ıslak hem kuru kullanılabilmesi. Bacağım ıslakken daha etkili çalıştığını farkettim. Kuruykenki gibi acıtmıyor ve daha iyi alıyor gibi geliyor. Ağda yapmayı sevmiyorsanız bunu alın derim.
Özetle, ürün işini iyi yapıyor ama ilk kez kullanacaklar için biraz zaman alıcı ve can yakıyor. Jilet kullanan hanımlar bunu kullanmayı bayaa acılı bulacaklardır. Ağda kullananlara bu acı normal gelecektir.
Temelde epilasyon aletleri ile ağdanın çalışma mantığı aynı, birden fazla tüyü aynı anda çekme prensibi ile çalışıyorlar. Ama epilasyon aletleri ağdanın aksine, üst derideki epitel doku hücrelerini çekmiyor. Yine de tüyü kökten aldığı için acı veren bir yöntem. Genelde tüyler ilk kez alınacaksa ağda yaptırılması önerilir, sonra tüyler yeniden çıktıkça epilasyon aletiyle rahatça alınır.
Ürünle ilgili ilk dikkat çeken şey sağlam ve kaliteli olması. Oldukça küçük ve cazip bir set. Bacaklar, vücut ve yüz için tasarlanmış dokuz aksesuarı var. Tüyleri kökten almakla uğraşamayacağınız zamanlar için tüy kısaltıcı ve tıraş başlıkları var. Bu model en geniş seramik başlığa sahip (30mm) yani tek geçişte daha fazla tüy alabiliyor. Ağdanın bile kar etmediği en kısa tüyleri (0.5mm) dahi kaçırmıyor. Hem kuru hem ıslak olarak kullanılabiliyor ve duşta kolay tutabilmeniz için kaymaz gövdeye sahip. Küçük tüyleri görebilmek için ışığı olması da çok kullanışlı.
Dediğim gibi eğer canınız çok yanıyorsa önce ağdacıda ağda yaptırabilirsiniz ve sonra tüyler tekrar uzadıkça epilasyon yapabilirsiniz. Ayrıca duşta epilasyon, kuru epilasyondan daha rahat oluyor. Öncesinde cilde kese yapmak batıkları da engeliyor. Epilasyon aletini doksan derecede tutun ,tüylerin uzama yönüne doğru yavaşça ilerletin. Uygulama sonrasında da cildinize nemlendirici sürün. Bir diğer tavsiyem de epilasyonu gece yapmanız. bu sayede herhangi bir tahriş durumunda cildiniz sabaha kadar toparlanacaktır.
Kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu ve git gide daha az acı hissediyorum. Yine de hala acıtıyor, hiç acıtmıyor değil. Islakken kullanılabilmesi bu açıdan hoşuma gitti. Duşta soğuk su tutmak acıyı bayağı hafifletiyor.
Bununla birlikte kullandıktan sonra aynı ağda yapmış gibi hissediyorsunuz, tüyleri gayet iyi alıyor. Ama eğer bir yerimdeki tüyler fazla uzamışsa, üstünden tekrar tekrar geçmem gerekiyor. Yeni çıkan tüyler için düzenli kullanmak süper sonuç veriyor.
Bir çok ek aksesuar ile geliyor, bazıları çok kullanışlı, bazıları laf olsun diye konmuş gibi. Olsun, fazla mal göz çıkarmaz derler. Bunun yanında bence sert bir kılıfı olsa daha iyi olurmuş ama yumuşak kılıfı da idare eder.
Philips markasını yıllardır kullandığım için bu ürünü tercih ettim. Sonuçta kafamı biraz karıştıran bir ürün oldu.
İşçiliği oldukça kaliteli. Öyle uyduruk plastikten, kolayca kırılabilecek bir ürün değil. Elde bir ağırlığı var. Vaadettiği sözü yerine getiriyor. Ama biraz fazla zahmetli.
İlk olarak aşırı fazla aksesuar ile geliyor. Ne işe yaradıklarından emin olamadığım için kullanım kılavuzunu dikkatle okudum. Şunu rahatça söyleyebilirim bazısı çok gereksiz bazıları da zaten birbirinin aynısı.
Benim için en büyük sorun ise tüyleri alma kısmında oldu. Evet tüyleri alıyor ama istediğiniz sonuca ulaşmak için o bölgeyi tekrar almak zorunda kalıyorsunuz. Kaldı ki benim o kadar tüyüm yok. Özellikle tam göremediğiniz için koltukaltları insanı bayağı zorluyor.
Çok gürültülü olmaması kavrama hissinin güzel olması ve tasarımı hoşuma giden kısımları. Traş başlığı için gelen keseyi de beğendim.
Bir aydır kullanıyorum, izlenimlerim şöyle:
-Üretici firma hem kuru hem ıslak kullanılabilir demiş. Gerçekten de öyle. Ama eğer bölge ıslaksa üstünden tekrar tekrar geçmek gerekiyor çünkü cihaz ıslakken tüm tüyleri alamıyor, zira tüyler cilde yapışmış oluyor. Kuru tüylerde ise harika çalışıyor. Kuru kullanmanızı öneririm.
-Daha evvelden bu tip bir alet kullanmayanları uyarmak isterim, ıslak da kuru da olsa acıtıyor çünkü tüyü kökten alıyor. Dolayısıyla cihaz vücudunuzun belli bölgeleri için daha uygun olabilir. Alt-üst dudak ve koltukaltlarında gayet iyi sonuç veriyor. Yine acıtıyor ama birkaç defadan sonra artık alışıyorsunuz.
-Tutma yeri aşırı ince değil, kavraması kolay. Dolayısıyla elinizden düşürme ihtimaliniz pek yok.
-İlk şarjda birkaç saat boyunca şarjda kaldı. Bir kez tam şarj ettikten sonra kullanım sıklığınıza bağlı olarak birkaç hafta tekrar şarj etme gereği duymuyorsunuz. Sesli çalışıyor, ama başkalarını rahatsız edecek kadar yüksek ses çıkardığını söyleyemem.
-Son olarak, sette bir sürü aksesuar var. Belki hepsini kullanan da vardır ama çoğu insan en fazla bir iki tanesini kullanacaktır.
Tüyleri tamamen alabilmek için iki üç kez üzerinden geçmek gerekebiliyor. Bazen ince ve kısa tüyleri alamıyor, Bu yüzden birkaç gün sonra tekrarlamanız gerekebiliyor.
Artıları:
[ + ] Vücudun kıvrımlarına uyumlu, cilt üzerinde sorunsuzca kayan eğimli başlık tasarımı
[ + ] Bu bir epilasyon aleti, yani bıçağı yok. Tüyü kaldırıp çekiyor, bu yüzden acıtması doğal. Buna rağmen baya az can yakıyor.
[ + ] Farklı hız ayarları. Hassas bölgelerde düşük hızda kullanmak faydalı olabiliyor.
[ + ] Çok hızlı şarj oluyor: Tam olarak şarj olması için birbuçuk saat gerekiyor.
[ + ] Temizlemesi oldukça kolay, içindeki teker arkaya doğru döndüğü için tüyler o tarafta birikiyor o ve biraz fırçalamak yeterli oluyor. İçiniz rahat etsin diye sıcak suyla da durulayabilirsiniz.
Eksileri:
[ – ] Bataryası. Şarj kablosu var ancak şarj olurken aleti kullanmak mümkün değil.
[ – ] Tüy kısaltma aksesuarı pek iyi çalışmıyor.
Genel olarak iyi ama kısa ve ince tüylerde pek etkili değil. Bir miktar acıtacağını ve çok kolay olmayacağını biliyordum ama bir bölgeyi tam anlamıyla alabilmek için tekrar tekrar üstünden geçmek canımı sıktı. Çok zamanımı aldı. Belki de ben henüz nasıl kullanmam gerektiğini çözememişimdir, zamanla öğrenirim heralde.
Setin içinde dokuz tane de aksesuar var ama hepsi de çok kullanışlı diyemem. İki tür hız ayarı var ve ıslak veya kuru kullanabiliyorsunuz. Kablosuz tasarımı seyahate götürmek için büyük avantaj. Sonuç olarak iyi bir alet ama benim gibi epilatörler konusunda fazla tecrübeniz yoksa, alışmanız biraz zaman alabilir.
Ürün gayet iyi ama kısa tüyleri alırken biraz zorlanıyorum. Daha ucuza aldığım başka bir epilasyon aletim daha var, tüyleri daha iyi ve hızlı alıyor ama cildimi de daha çok tahriş ediyor. Philips’in bu ürünü cildime daha yumuşak ve hassas davranıyor. Başta geri iade etsemmi diye düşündüm ama baya hoşuma giden tarafları var. Mesela tutması kolay, ele oturuyor ve ışıklı olması çok kullanışlı. Ayrıca kablosuz ve duşta da kullanılabiliyor.
Tüyleri alıyor ama çok acıtıyor. Gerçi kullanmaya başlayalı iki hafta oldu ve gittikçe canım daha az yanmaya başladı.
Alışmak biraz zaman alıyor ama ağdaya tercih ederim. Bir kere daha hızlı ve pratik, en önemlisi etraf ağda kadar batmıyor. Hemde ağda ile aynı sonucu veriyor, hatta tüyler daha yavaş uzuyor ve uzayan tüyler oldukça yumuşak oluyor.
İlk kullandığım gün iyi çalışıp çalışmadığına bakmak istedim, o yüzden banyoya girmeden önce kuru bacağımda bir bölgeye denedim. Sonra banyoya geçip ıslak devam ettim. Islak bacaklara daha iyi uygulandığını söyleyebilirim. Küçük LED ışığı da oldukça işe yarıyor.
Artık sadece duştayken kullanıyorum. genel olarak bacaklarıma ve koltukaltlarımda kullanıyorum. İlk kullanışımdaki kadar zorlanmıyorum. Sanırım sebebi de ilk seferki kadar çok tüyüm olmaması.
Bir kere de üst dudağımda denedim ama o alan epilasyon aletini devamlı kullanmak için fazla hassas. Üst dudak için sanırım ağda kullanmaya devam edeceğim. (ağda da acılı ama o bölgede bir kerecik yapıştırıp çekmek daha iyi)
Bikini bölgesindeki hassas kısımlarda ise daha hiç denemedim. Yaz yaklaşınca denemeyi düşünüyorum. Geçtiğimiz senelerde bir iki kez o bölgeye ağda yaptırdım ve tekrar o acıyı yaşamak istemiyorum. Bakalım bu aleti o iş için kullanmaya cesaret edebilecek miyim.
Ek aksesuarlara gelirsek beni ilgilendiren aksesuar sayısı az. Kısaltıcı ve tıraş ucu çok faydalı. Kısaltıcı, epilasyon öncesinde bikini bölgesindeki tüyleri uygun boya getirmeye yarayan bir başlık. Masaj ucu ise aleti ilk kullanışımda baya işime yaramıştı. O sayede epilasyon daha kolay ve acısız geçmişti ama artık sadece epilasyon ucunu kullanıyorum. Koltukaltı ve üst dudak için verdikleri küçük başlıklar pek kullanışlı gelmedi. O başlıklar takılıyken alet cildime temas etmiyormuş gibi hissettim. Ayrıca gerdirici aksesuarı da pek tutmadım, aletin cildim üzerinde rahat kaymasını engelledi. Kutunun içinden çıkan küçük fırçayla kuru ortamda kullandıktan sonra hiç ıslatmadan başlıkları temizleyebiliyorsunuz. Ben şahsen ıslak kullanımı seviyorum, o yüzden kullanım sonrası sudan geçiriyorum. Son olarak kutudan bir de tüm aksesuarları ve başlıkları koymak için çantası çıkıyor.
Toparlamam gerekirse, vücut bakım aletlerime bir de bu ürünü eklediğim için gayet mutluyum. Li-ion bataryası var, yani pili tükenip şarj etmemezlik yapmaz. Eğer bir epilasyon aleti alacaksanız bu modeli kesin değerlendirin.
2
1
İlk kez epilasyon aleti kullanıyorum. Hemen ısınamadım, sonuçta bu da ağda gibi, tüyü kökten alıyor ve haliyle acıtıyor. Ama bir süre kullandıktan sonra daha az acıtmaya başlıyor. Kaliteli bir alet, tasarımı da güzel. Tüyleri daha iyi alabilmeniz için cildinize dik gelecek şekilde tutmanız gerekiyor. Kuru ciltte daha iyi sonuç veriyor. Aksesuarlar ve diğer özellikleri de bence başarılı. Acıya hala tam alışamadım ama eğer epilasyon aleti kullanacaksanız iyi bir seçim.
Artıları:
-hoş tasarımı
-sağlamlık
-seramik başlık
-aksesuar çeşitleri
-aleti ve aksesuarları saklamak için kılıfı olması
-kullanım rahatlığı
-dolu şarjla gelmesi (hemen kullanabiliyorsunuz)
-kuru veya ıslak kullanım
-sessiz çalışması
-10 veya 15 dakikalık şarj seçenekleri (40 dakkada tam doluyor)
-suyla temizlenebilmesi
-kablosuz olması
Eksileri:
-Alışmak ve en doğru kullanım şeklini bulmak zaman alıyor
-kısa ve ince tüylerin hepsini yakalamıyor
-şarj ederken kullanamıyorsun
-aynı bölgenin üstünden tekrar tekrar geçmek gerekiyor
Tasarım / Fonksiyonellik – 8/10
Kalite / Sağlamlık – 9/10
Fiyat / Performans – 9/10
2
1
Yıllar önce bir epilasyon aleti almıştım, hiç sevmemiştim. Hem çok acıtıyordu hem de çok zahmeli gelmişti. 10 sene sonra bir şans daha vermeye karar verdim.
Yalan yok, bu da acıtıyor. Sonuçta tüy kökünü derinizden dışarı çekiyor. Ben ilk birkaç denememde azar azar kullandım, sonra zamanla kolaylaşmaya başladı. Birde ilk kullandığım zaman bacaklarımı keselemeyi atlamıştım, o yüzden deri altında kalan tüylerim vardı.
Bacaklarımdaki tüylerin uzaması artık daha fazla zaman alıyor. Bu yaz bacaklarım baya pürüzsüz olacak gibi.
Özellikle baldırlarımda kullanmak çok işime geliyor. Kış aylarından sonra baldırlarımdaki tüyler oldukça uzamış vaziyetteydi. İlk alışım baya zaman aldı. Sırf baldırlarımda düzenli olarak kullansam bile verdiğim paraya değer. Koltukaltlarımda veya bikini bölgemde kullanmaya henüz cesaret edemedim ama galiba bir ara onu da deneyeceğim.
Unutulmaması gereken güzelliklerinden biri, hem ıslak hem kuru kullanılabilmesi. Bacağım ıslakken daha etkili çalıştığını farkettim. Kuruykenki gibi acıtmıyor ve daha iyi alıyor gibi geliyor. Ağda yapmayı sevmiyorsanız bunu alın derim.
0
0
Özetle, ürün işini iyi yapıyor ama ilk kez kullanacaklar için biraz zaman alıcı ve can yakıyor. Jilet kullanan hanımlar bunu kullanmayı bayaa acılı bulacaklardır. Ağda kullananlara bu acı normal gelecektir.
Temelde epilasyon aletleri ile ağdanın çalışma mantığı aynı, birden fazla tüyü aynı anda çekme prensibi ile çalışıyorlar. Ama epilasyon aletleri ağdanın aksine, üst derideki epitel doku hücrelerini çekmiyor. Yine de tüyü kökten aldığı için acı veren bir yöntem. Genelde tüyler ilk kez alınacaksa ağda yaptırılması önerilir, sonra tüyler yeniden çıktıkça epilasyon aletiyle rahatça alınır.
Ürünle ilgili ilk dikkat çeken şey sağlam ve kaliteli olması. Oldukça küçük ve cazip bir set. Bacaklar, vücut ve yüz için tasarlanmış dokuz aksesuarı var. Tüyleri kökten almakla uğraşamayacağınız zamanlar için tüy kısaltıcı ve tıraş başlıkları var. Bu model en geniş seramik başlığa sahip (30mm) yani tek geçişte daha fazla tüy alabiliyor. Ağdanın bile kar etmediği en kısa tüyleri (0.5mm) dahi kaçırmıyor. Hem kuru hem ıslak olarak kullanılabiliyor ve duşta kolay tutabilmeniz için kaymaz gövdeye sahip. Küçük tüyleri görebilmek için ışığı olması da çok kullanışlı.
Dediğim gibi eğer canınız çok yanıyorsa önce ağdacıda ağda yaptırabilirsiniz ve sonra tüyler tekrar uzadıkça epilasyon yapabilirsiniz. Ayrıca duşta epilasyon, kuru epilasyondan daha rahat oluyor. Öncesinde cilde kese yapmak batıkları da engeliyor. Epilasyon aletini doksan derecede tutun ,tüylerin uzama yönüne doğru yavaşça ilerletin. Uygulama sonrasında da cildinize nemlendirici sürün. Bir diğer tavsiyem de epilasyonu gece yapmanız. bu sayede herhangi bir tahriş durumunda cildiniz sabaha kadar toparlanacaktır.
1
0
Kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu ve git gide daha az acı hissediyorum. Yine de hala acıtıyor, hiç acıtmıyor değil. Islakken kullanılabilmesi bu açıdan hoşuma gitti. Duşta soğuk su tutmak acıyı bayağı hafifletiyor.
Bununla birlikte kullandıktan sonra aynı ağda yapmış gibi hissediyorsunuz, tüyleri gayet iyi alıyor. Ama eğer bir yerimdeki tüyler fazla uzamışsa, üstünden tekrar tekrar geçmem gerekiyor. Yeni çıkan tüyler için düzenli kullanmak süper sonuç veriyor.
Bir çok ek aksesuar ile geliyor, bazıları çok kullanışlı, bazıları laf olsun diye konmuş gibi. Olsun, fazla mal göz çıkarmaz derler. Bunun yanında bence sert bir kılıfı olsa daha iyi olurmuş ama yumuşak kılıfı da idare eder.
0
0
Philips markasını yıllardır kullandığım için bu ürünü tercih ettim. Sonuçta kafamı biraz karıştıran bir ürün oldu.
İşçiliği oldukça kaliteli. Öyle uyduruk plastikten, kolayca kırılabilecek bir ürün değil. Elde bir ağırlığı var. Vaadettiği sözü yerine getiriyor. Ama biraz fazla zahmetli.
İlk olarak aşırı fazla aksesuar ile geliyor. Ne işe yaradıklarından emin olamadığım için kullanım kılavuzunu dikkatle okudum. Şunu rahatça söyleyebilirim bazısı çok gereksiz bazıları da zaten birbirinin aynısı.
Benim için en büyük sorun ise tüyleri alma kısmında oldu. Evet tüyleri alıyor ama istediğiniz sonuca ulaşmak için o bölgeyi tekrar almak zorunda kalıyorsunuz. Kaldı ki benim o kadar tüyüm yok. Özellikle tam göremediğiniz için koltukaltları insanı bayağı zorluyor.
Çok gürültülü olmaması kavrama hissinin güzel olması ve tasarımı hoşuma giden kısımları. Traş başlığı için gelen keseyi de beğendim.
0
0
Bir aydır kullanıyorum, izlenimlerim şöyle:
-Üretici firma hem kuru hem ıslak kullanılabilir demiş. Gerçekten de öyle. Ama eğer bölge ıslaksa üstünden tekrar tekrar geçmek gerekiyor çünkü cihaz ıslakken tüm tüyleri alamıyor, zira tüyler cilde yapışmış oluyor. Kuru tüylerde ise harika çalışıyor. Kuru kullanmanızı öneririm.
-Daha evvelden bu tip bir alet kullanmayanları uyarmak isterim, ıslak da kuru da olsa acıtıyor çünkü tüyü kökten alıyor. Dolayısıyla cihaz vücudunuzun belli bölgeleri için daha uygun olabilir. Alt-üst dudak ve koltukaltlarında gayet iyi sonuç veriyor. Yine acıtıyor ama birkaç defadan sonra artık alışıyorsunuz.
-Tutma yeri aşırı ince değil, kavraması kolay. Dolayısıyla elinizden düşürme ihtimaliniz pek yok.
-İlk şarjda birkaç saat boyunca şarjda kaldı. Bir kez tam şarj ettikten sonra kullanım sıklığınıza bağlı olarak birkaç hafta tekrar şarj etme gereği duymuyorsunuz. Sesli çalışıyor, ama başkalarını rahatsız edecek kadar yüksek ses çıkardığını söyleyemem.
-Son olarak, sette bir sürü aksesuar var. Belki hepsini kullanan da vardır ama çoğu insan en fazla bir iki tanesini kullanacaktır.
0
0
Tüyleri tamamen alabilmek için iki üç kez üzerinden geçmek gerekebiliyor. Bazen ince ve kısa tüyleri alamıyor, Bu yüzden birkaç gün sonra tekrarlamanız gerekebiliyor.
Artıları:
[ + ] Vücudun kıvrımlarına uyumlu, cilt üzerinde sorunsuzca kayan eğimli başlık tasarımı
[ + ] Bu bir epilasyon aleti, yani bıçağı yok. Tüyü kaldırıp çekiyor, bu yüzden acıtması doğal. Buna rağmen baya az can yakıyor.
[ + ] Farklı hız ayarları. Hassas bölgelerde düşük hızda kullanmak faydalı olabiliyor.
[ + ] Çok hızlı şarj oluyor: Tam olarak şarj olması için birbuçuk saat gerekiyor.
[ + ] Temizlemesi oldukça kolay, içindeki teker arkaya doğru döndüğü için tüyler o tarafta birikiyor o ve biraz fırçalamak yeterli oluyor. İçiniz rahat etsin diye sıcak suyla da durulayabilirsiniz.
Eksileri:
[ – ] Bataryası. Şarj kablosu var ancak şarj olurken aleti kullanmak mümkün değil.
[ – ] Tüy kısaltma aksesuarı pek iyi çalışmıyor.
0
0
Genel olarak iyi ama kısa ve ince tüylerde pek etkili değil. Bir miktar acıtacağını ve çok kolay olmayacağını biliyordum ama bir bölgeyi tam anlamıyla alabilmek için tekrar tekrar üstünden geçmek canımı sıktı. Çok zamanımı aldı. Belki de ben henüz nasıl kullanmam gerektiğini çözememişimdir, zamanla öğrenirim heralde.
Setin içinde dokuz tane de aksesuar var ama hepsi de çok kullanışlı diyemem. İki tür hız ayarı var ve ıslak veya kuru kullanabiliyorsunuz. Kablosuz tasarımı seyahate götürmek için büyük avantaj. Sonuç olarak iyi bir alet ama benim gibi epilatörler konusunda fazla tecrübeniz yoksa, alışmanız biraz zaman alabilir.
1
0
Ürün gayet iyi ama kısa tüyleri alırken biraz zorlanıyorum. Daha ucuza aldığım başka bir epilasyon aletim daha var, tüyleri daha iyi ve hızlı alıyor ama cildimi de daha çok tahriş ediyor. Philips’in bu ürünü cildime daha yumuşak ve hassas davranıyor. Başta geri iade etsemmi diye düşündüm ama baya hoşuma giden tarafları var. Mesela tutması kolay, ele oturuyor ve ışıklı olması çok kullanışlı. Ayrıca kablosuz ve duşta da kullanılabiliyor.
0
0