“Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcı Yorumları” için 12 yorum
2017 Yılının temmuz ayında lg g4 almıştım herşey çok güzel giderken 2 ay sonra kendi kendine kapanmaya başlamıştı artık işlerimi yaparken telefon kapanıcak ve işlerim gidecek mi korkar oldum o derece kötü bir hale geldi. Sonra saolsunlar ailem bir miktar para koyup doğum günü hediyesi olarak bana s7 edge aldılar ve 2 aydır kullanıyorum bugün tam 2 ay oldu mükemmel bir telefon kamerası müthiş hızı müthiş bataryası da günü rahat rahat çıkarıyor sabah 7 de %100 den akşam 5e kadar şarjı 50 oluyor yani günü rahat rahat çıkarır tek kötü noktası yanları kıvrımlı olduğu için çizilmez cam çıkıyor yanlarından ve çok dikkatli kullanmanız gerekiyor çok hassas bir telefon onun dışında şuana kadar hiçbir donmasını kasmasını bir sorununu görmedim yıl 2018 oldu almalımıyız diyenler benim düşüncem bence alın tabi samsung bir süre sonra s7 edgeye güncelleme vermeyecek ama bence bu telefon 1 2 sene daha gündemde kalabilir
Galaxy S serisinin ilk çıktığı günden beri fena bir takipçisiyim. Zamanında Samsung, Apple a göre kat kat iyiydi ve akıllı telefonun nasıl olması gerektiğini gösteriyordu, tabii ben o zamanlar daha bebe olduğum için ne donanım ne yazılım bilmiyordum ama gerçeklerin fakındaydım ve bu yüzden gidip S2 almıştım. Yıllarca o telefonu kullanmam beni ciddi manada bir samsung hayranı yaptı. Ama son zamanlarda farketmeye başlıyorum ki Samsung kendisini Samsung yapan şeyi unutup Apple ı taklit etmeye başladı. Mesela S6 ve S6 Edge ya da S7 ve S7 Edge bildiğiniz iphone ve iphone plus taklidinden başka bir şey değil bana göre. Samsung artık kendi müşterilerini kaybetmeye başladı ve onları geri kazanmaya çalışırken de tek yaptığı telefonlarını daha gösterişli, daha parlak hale getirmeye çalışmak ve bu bana göre kesinlikle yanlış bir strateji. Çünkü Galaxy serisini Galaxy serisi yapan şey her bir telefonun eşsiz olmasıydı. Neyse konumuz olan S7 Edge bence Samsung un bu hatasının farkına varıp, bir özür dileme çabası gibi bir telefon. Mesela S6 da yaptıkları hataları yapmamışlar, ben de sırf bu yüzden gidip S7 Edge aldım. Şöyle söyliyim telefonda ciddi bir emek söz konusu. Tek sıkıntısı kameranın 12 mp olması ama onunla da idare edilir artık, çünkü geri kalan özellikleri baya baya iyi. Gerek çözünürlük olsun, gerek ekranın kavisli olması olsun, gerek hız ve performans olsun her şey çok iyi, he bir de 200 gb lık micro sd slotunu unutmamak lazım, kesinlikle harika olmuş. Ayrıca IP68, su dayanıklılığını da geri getirmişler. Batarya performansı da harika, sadece bataryanın çıkmaması biraz kafamı karıştırdı diyebilirim, çünkü iphone kullanıcılarına yıllardır acıyan ben şimdi elimdeki telefonun kısa bir süre içinde fazla kullanımdan dolayı bataryasının öleceğini ve bir çöpten farkının kalmayacağını düşünüyorum. Yani bizim de mi artık başımıza aynısı gelecek?
Merhaba.
Bence Samsung S7 Edge’i tasarlarken harikalar yaratmış.
Kamerayla çektiğim her fotoğrafı çerçeveletip falan asmak istiyorum lan o derece, yani 16 megapikselmiş 12 megapikselmiş cidden önemli değilmiş, telefonun çektiği fotoğraflar harika. Yani siz arkadaşınıza fotoğraf gösterirken bak bu 16 mp diye mi gösterirsiniz yoksa baksana lan ne güzel fotoğraf olmuş de mi? diye mi? Yorum size kalmış.
2K çözünürlük telefona cuk diye oturmuş. Bence 4k koysalarmış gereksiz yere şarj yermiş. Ki ben 4k ekranlı bir telefona da o kadar para vermezdim.
Ram 4 gb ve gayet iyi, en azından 2 3 sene boyunca sorunsuz bir şekilde götüreceğini düşünüyorum.
3500 mAh lık batarya iyi diyebilirim ama bataryanın çıkmadığını düşününce keşke daha güçlü bir batarya olsaymış diye düşünüyorum, çünkü yani batarya bana göre bir telefondaki en önemli parçalardan bir tanesi, günde 12 saatimi telefonda geçirdiğim oluyor ve yarı yolda bırakılmak istemiyorum. Yani 7.8 mm ile 8.5 mm arasında bana göre pek bir fark yok.
CPU ve GPU birbirleriyle yarış içinde gibi ve ikisi de inanılmaz hızlı, telefonda en ufak bir donma ya da lag yok. Performansı beni zerre hayal kırıklığına uğratmadı, telefonun tepkileri çok hızlı ve güzel, cidden samsung u tebrik etmek istiyorum buradan.
S7 Edge de cidden iyi iş çıkartmışsınız.
Samsung harika bir iş çıkartmış!
1- Telefon HARİKA görünüyor.
2- Bu telefonda beni en çok mutlu eden şeyse mikro sd kartın geri dönmüş olması, bi de dönüşü cidden efsane olmuş, 200 gb sd kart ne olm, bilgilsayar mı kullanıyoz 😀
3) Böyle güzel ve estetik bir tasarımda bile su geçirmezlik özelliğinin olması bambaşka bir his.
4) S7 Edge in kamerasının 12 mp olmasından şikayet eden bir sürü insan gördüm, allah aşkına gidin bir live stream falan izleyin, kameranın ne kadar iyi olduğunu anca öyle anlarsınız. Adamlar diğer sikko telefon firmaları gibi abartıp 25 mp falan dememişler, dürüst olmayı tercih edip 12 mp demişler ve hakkını veren harika bir kamera koymuşlar.
5) Yeni kamera gerçekten süper olmuş, çift odaklı göz teknolojisi kullanılmış ve insan gözü simüle edilmiş, bu sayede karanlıkta bile harika fotoğraflar çıkıyor… Arkadaşlar eğer cidden bu telefonun kamerasına laf eden birini görürseniz bilin ki ya apple fanıdır ya da hiç bi şeyden anlamıyordur.
6) He ayrıca ekranın edge kısmını bu kadar kullanışlı yaptıkları için samsung a da teşekkür etmek istiyorum.
7) Hızlı şarj olayı beni benden alıyor.
Yarım saat içinde %0 dan %83 e şarj oldu, daha fazlasını zaten ben de kaldıramazdım, bundan hızlısı varsa da alacağı olsun yani. Tekrar teşekkürler samsung.
8) CPU, GPU falan müthiş, S6 ve S6 Edge den %50 daha iyi performans gösteriyor.
Telefonu tepe tepe en az üç dört sene boyuncak kullanmayı düşünüyorum, samsung a cidden şapka çıkartılır.
OnePlus 3T ile Samsung S7 Edge i karşılaştıracağım.
Oyun performansı ve oynatma rahatlığı olarak OnePlus 3T daha iyi, daha az lag yapıyor.
Ekranın oyun performansı olarak ise S7 daha iyi ama OnePlus 3T de rahat rahat idare eder.
Sonuç olarak bana göre OnePlus 3T oyun konusunda daha iyi.
Günlük kullanım- Günlük olarak neleri kullandığınıza bağlı. Eğer Facebook twitter gibi uygulamalardan bahsediyorsak OnePlus 3T çok daha iyi, çünkü ram i daha iyi yönetebiliyor ve dolayısıylada daha hızlı.
Kamera konusunda S7 Edge daha iyi.
Şarj konusundaysa OnePlus 3T daha iyi.
Yani sonuç olarak sizce kamera daha önemliyse Samsung alın yok ama şarj ve performans daha önemliyse OnePlus 3T alın, karar sizin.
S7 edge bir statü sembolü gibi bi telefon, telefonu masaya koyduğunuzda insanların hoşuna gidiyor ama sonuç olarak yavaş bir telefon. OnePlus 3T ü masaya koyduğunuzda ise insanlar farkına bile varmıyor ama pazardaki en hızlı ve performans olarak en iyi android telefonu almış oluyorsunuz. iPhone 7 den sonra piyasadaki en iyi telefonda diyebiliriz hatta. Yani cebinizde statü sembolü mü taşımak istiyorsunuz yoksa hızlı bir telefon mu siz karar verin.
Sd kart slotu da çok önemli değil bana göre OnePlus 3T nin yeteri kadar hafızası var, su geçirmezlik özelliğide o kadar kullanışlı yada önemli bi şey değil.
Telefonun özelliklerinin harika olduğunun farkındayım ama bana göre eksi yönleri de baya fazla.
FM radyo yok, IR Blaster yok, 32 gb lık versiyonundan başka versiyon bulmak kolay değil, 128 gb lık hiç yok mesela. Yani bunun sebebinin maliyetten kısıp, alıcıları sadece istenen telefonlara yöneltmek olduğununda farkındayım.
Telefonun kenarındaki edge kısmı sadece kozmetik olarak tasarlanmış, gerçekte adam akıllı bir kullanışı yok. Samsung Note Edge de kiyle hiç alakası yok, onda ikonları oraya koyup rahat rahat kullanabiliyordum. Ve edge kısmı çok genişti. S7 Edge de ise telefon ekranı normal bir ekran gibi kullanıyor, hatta telefonun edge kısmı telefon kullanımını biraz zorlaştırıyor bile diyebilirim. Kamerayı kullanırken çekilen fotoğrafın kenara doğru bozulduğunu bile farkedebilirsiniz, ama tabii çekilen fotoğrafı pek etkilemiyor bu. Yani kişisel fikimi sorarsanız ben pek hoşlanmadım bu telefondan.
Telefon 534 ppi Amoled ekrana sahip olmasına rağmen Gear VR performansı o kadar iyi değil, piksel ayarlamasıyla hiç uğraşmamışlar. Road Show demosunu denerkense piksellerin arasının boş olduğunu farkettim ve alt piksel renklerini gördüm, bu da doğal olarak oyundan aldığım zevki tamamen sıfıra yakın bir hale getirdi. Oyundan ziyade telefona kitlendim, oysa ki Gear VR konusunda çok heyecanlıydım. Sırf bu piksel muhabbeti yüzünden ekrandaki detay çok düşük hale gelmiş ve ekran sürekli piksel piksel oluyor. Ancak Gear VR için konuşacak olursak bu set cidden piyasadaki en iyi set olabilir, takması çok rahat ve üstünde Enter ve Geri tuşları var. Bu sayede telefonu üstünde de kontrolü sağlayabiliyorsunuz. Odak noktanızı ayarlamanıza izin veriliyor ama göz mesafesi malesef sabit. Marvel Avengers 2 ve Age of Ultron demolarını denedim.
Ekrandaki pikselleşme olayını gördükten sonra demoları satan adamla konuştum, belki demoların video kalitelerinin düşük olmasından kaynaklanabileceğini söyledi ama öyle olacağını sanmıyorum. Belki S7 edge değil de S7 ile denesek daha farklı ve güzel bir sonuç alabiliriz.
Yani telefon güzel telefon ama bu tarz küçük kusurlar sinirimi bozmaya yetti. Çok fazla şey istediğimi söyleyebilirsiniz ama bence bunları isteyebilecek kadar para verdiğimi düşünüyorum.
S7 Edge hakkındaki görüşlerimi ve deneyimlerimi paylaşmak istedim.
S7 Edge haftanın başında elime geçti ve 5. gün sonunda telefonuiade ettim. Samsung un bu kadar sorunu olan bir telefonu piyasaya çıkartma gafletine düştüğüne inanamıyorum açıkçası, yani S6 da da aynı sorunları yaşadıktan sonra aynı hatalara nasıl düşebildiler hiç bilmiyorum. S6 ve S7nin benzer yönleri çok fazla. İki telefonda çok fazla ısınıyor, iki telefonda donuyor ve restart istiyor, iki telefonun da touchwiz özellikleri kötü. S7 edge in kamerasının ve Sd kart desteğinin ününü duyduğum için almıştım telefonu ama meğerse baya ağır bir şekilde yanılmışım, çünkü telefon kameraya girince donmaya ve kamera uyuglamasını kapatmaya başlıyor. Sd kart konusu ise bambaşka, telefona kendi SD kartımı takınca telefon önce bi kafayı yedi sonrasında ise hard reset istedi, hatta sonrasında yine sıkıntı çıkarttı da en sonunda fabrika ayarlarına döndürdüm, ama tabi sd karttaki bütün fotoğraflar falan gitti. Yani en azından Note 4 bunların hiçbirini yapmıyordu ve en azından sd kart nedir nasıl çalışır biliyordu.
Samsung bu telefondan sonra beni çok fena kaybetti, kesinlikle Apple alıp keyfime bakacağım artık. Daha önce kullandığım apple telefonlardan biliyorum ki telefon teknolojik olarak bir samsung ürünü kadar üstün olmasa da en azından hem stabil bir telefon hem de eldeki donanımı çok iyi idare edebilecek bir yazılım ve arayüze sahip. Ayrıca bence iphone 6s in kamerası S7 nin kamerasına göre renk, denge ve düşük ışıkta fotoğraf çekme konusunda çok daha iyi. Yani en azından bütün fotoğraflarımı silmeye falan çalışmaz.
Dediğim gibi, yani tek şanssız olan ben olabilirdim ama okuduğum şeylere göre yalnız değilmişim. S7 almayı düşünen herkese önerim bunu yapmamanız, önce bi güzel araştırın sonra alcaksanız alın. Ayrıca mağazalardaki satış danışmanlarına da asla güvenmemenizi tavsiye ederim.
kardeş sen sanssizmissin ben telefonu aldım alalı tek bir sorunla karşılaşmadım istediğim her ama herşey ı yaptım bir gün ne ısınma ne donma kamera zaten efsanelesti son zamanlarda bi cift kamera dalgası çıktı çiftde değil 3 kameralı bile war ama s7 edge tek kamera ile harikalar yaratıyor batarya hiç bişey demiyorum 2 günde bir şarz ediyorum bu arada çıkar çıkmaz almıştım o gün bu gündür bataryayı hiç değiştirmedim kullanmasını bileceksin çok yoğun bir sosyal medya ve pubg (pubg asiri kaçtığında 1 güne düşüyor kullanimi) ona rağmen böyle apple hiç kullanmadım oyuzden kötü yorum yapmayacam ama s7 edge kesinlik tavsiye ederim efsanelesti
Telefonu yine her zamanki gibi gereksiz uygulamalarla doşdurmuşlar. Batarya ömrününse daha iyi olmasını beklerdim. Telefon çok kırılgan ve kılıf olmadan tutmanın hiç bi yolu yok. Telefon konuşmalarda 2g yi kullanıyor ve kesinlikle çekmiyor. Parmak izi aletide hiç işe yaramıyor.
Ekran çok güzel, performans iyi. Telefonu iyi tasarlamışlar ve buradayım diyor, kamera piyasadaki en iyi kameralardan, Telefonun mikro sd yuvası var, su geçirmez, ses kalitesi ve video kaydıda ayrı bir süper.Telefonun ana yazılımı ise temiz ve kullanışlı, arama ekranı falanda gayet güzel.
Batarya ömrü eski telefonum sony xperia z3 e göre çok daha iyi.
Sinyal kalitesi de iphone 7 plus la aynı seviyede.
Şarjın bitme süresi konusunda söyleyecek birkaç şeyim var yinede. Onscreen displayi, GPS i, bluetooth u ve kullanmadığım bütün aplikasyonları kapatmama rağmen telefonu gün sonunda yine şarj etmem gerekebiliyor, telefon gelen güncellemelerden sonra bataryayı sömürmeye başladı diyebilirim, eski telefonuma göre çok daha iyi olsa bile yinede çok iyi bir bataryası var sayılmaz.
Harika bir telefon!
Aşağıda telefonun artılarını ve eksilerini belirticem, elimden geldiğince basit anlatmaya çalışcam.
Artılar:
+ Batarya normal bir kullanımda bütün gün dayanabiliyor. (Telefonu rootladığım için olabilir)
+ Ekranın çözünürlüğü çok iyi ve güneşte rahat rahat görebilecek kadar parlak.
+ Telefon inanılmaz hızlı.
+ Kamerası bir telefon kamerasından çok daha fazlası diyebilirim, DSLR la karşılaştırmayın.
+ Telefon ele cuk diye oturuyor.
+ ekstra sim kart yuvasına sd kart takılabiliyor ve istendiğinde normale dönülebiliyor.
+ Suya dayanıklı!
Eksiler:
– Edge, telefonun edge denen kısmının hiçbir kullanımı yok ve telefonun o kısmını koruyamıyorsunuz.
– Yazı yazarken edge kısmı ele gelince irrite edici olabiliyor.
– Uzun bir yazı falan okurken yazının bir kısmı edge kısmına kayıyor ve okumayı güçleştiriyor.
– Batarya ömrü daha iyi olabilirdi.
– Keşke hem ekstra sim kart yuvası hem de sd kart yuvası olsaydı.
– Edge kısmına uygun kılıf falan yok.
Telefonu daha yeni aldım, bi iki hafta anca oldu. Eski telefonum Huawei g7+ tı, aslında telefondan çok memnundum ama batarya ömrü iki sene sonunda patatese dönmüştü, saat başı şarja takmam gerekebiliyodu.
Aslında A7 alcaktım ama S7 edge in fiyatını görünce dayanamadım, az biraz daha paraya kıyıp s7 almaya karar verdim.
Şu güne kadar açıkçası çok etkilendiğimi söyleyebilirim. Telefonun iki kamerasıda ayrı ayrı harika. Zorlayıcı ışık koşullarında bile telefon harika fotoğraflar çekebiliyor. Telefonu tatile çıkmadan hemen önce almıştım ve yanımda fotoğraf makinem de vardı. Tatile çıkınca çekeceğim fotoğraflarım profesyonel makineden çekmeyi düşünüyordum ama sonra kendimi bütün fotoğrafları telefonla çekerken buldum 😀 Cidden hem çok rahat hem de çok güzel fotoğraflar çekebiliyor.
S7 Edge in ekran büyüklüğü g7+ ile aynı ancak telefon g7 e göre biraz daha küçük. Telefonun parlaklığı ve ekranın temizliği ise baya baya etkileyici.
Batarya ömrü konusunda ise dürüst olmak gerekirse Huawei daha iyiydi, bir günü çok rahat atlatıyordu hatta yatağa girdiğimde bile şarjı oluyordu, ve hızlı şarjı da çok iyiydi.
Telefondaki problemlere gelecek olursak, parmak izi okuyucusu Huaweininki kadar hızlı ya da başarılı değil, telefonu açmak için bazen bikaç kere dokunmam gerekebiliyor.
Telefonun açma kapama düğmesi bence yanlış yere konulmuş, ses açmaya ya da kapamaya çalışırken yanlışlıkla basmaya çok müsait bir durumda. Belki benim elimin büyüklüğüyle alakalıdır ama telefonu tutarken işaret parmağım tam olarak kapatma düğmesinin üstüne denk geliyor ve en ufak bir baskıda telefonun ekranı kapanıyor.
Telefonun tamamen camdan yapılması ise biraz değişik olmuş telefon hassas duruyor. Bi arkadaşım telefonu alır almaz arka camını çatlatmıştı mesela. Bunun önüne geçmek için silikon bi klıf aldım ama bu da telefonun estetiğini biraz bozdu, ama en azından telefonu kırıcam diye paranoya yapmayı bıraktım.
Sonuç olarak telefonu çok beğendim ve kesinlikle herkese tavsiye ederim. ,Telefonu almadan önce ufak bir pazar araştırması yapın ama, daha ucuza veren yerler kesinlikle var.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum! Bugün arkadaşlarla otururken ayağa kalkıp telefonu cebimden çıkarıyım dedim, telefonu tam çıkarırken elimden kaydı ve masaya düştü, bu arada masayla elim arasındaki uzaklık totalde en fazla 10 santim ya vardır ya yoktur yani öyle diyim, telefon düştü, bi şey olmasına imkan bile vermiyodum ama telefonu elime alıp ışığı açtığımda bütün ekranın paramparça olduğunu gördüm, dünyam başıma yıkıldı resmen. Hemde kılıfta takılıydı telefonda. Babam görmesin bu halini diye iki gündür odadan çıkmıyorum resmen, ergenliğe geri girdiğimi falan düşünecekler.
Eski telefonum note 3 ü en az 100 kere düşürmeme rağmen hiç böyle bi şey başıma gelmemişti, en ufak bi çizik bile yoktu telefonda. Sırf note 3 ün bu sağlamlığına güvenip yine samsung aldım ama kesinlikle pişman oldum.
Bi daha da şu kıvrımlı ekranlı telefonlara para verirsem adam değilim yani, keşke ekranla alakalı biraz daha fazla araştırma yapsaymışım ya da bacağım falan kırılsaymış.
2017 Yılının temmuz ayında lg g4 almıştım herşey çok güzel giderken 2 ay sonra kendi kendine kapanmaya başlamıştı artık işlerimi yaparken telefon kapanıcak ve işlerim gidecek mi korkar oldum o derece kötü bir hale geldi. Sonra saolsunlar ailem bir miktar para koyup doğum günü hediyesi olarak bana s7 edge aldılar ve 2 aydır kullanıyorum bugün tam 2 ay oldu mükemmel bir telefon kamerası müthiş hızı müthiş bataryası da günü rahat rahat çıkarıyor sabah 7 de %100 den akşam 5e kadar şarjı 50 oluyor yani günü rahat rahat çıkarır tek kötü noktası yanları kıvrımlı olduğu için çizilmez cam çıkıyor yanlarından ve çok dikkatli kullanmanız gerekiyor çok hassas bir telefon onun dışında şuana kadar hiçbir donmasını kasmasını bir sorununu görmedim yıl 2018 oldu almalımıyız diyenler benim düşüncem bence alın tabi samsung bir süre sonra s7 edgeye güncelleme vermeyecek ama bence bu telefon 1 2 sene daha gündemde kalabilir
10
3
Galaxy S serisinin ilk çıktığı günden beri fena bir takipçisiyim. Zamanında Samsung, Apple a göre kat kat iyiydi ve akıllı telefonun nasıl olması gerektiğini gösteriyordu, tabii ben o zamanlar daha bebe olduğum için ne donanım ne yazılım bilmiyordum ama gerçeklerin fakındaydım ve bu yüzden gidip S2 almıştım. Yıllarca o telefonu kullanmam beni ciddi manada bir samsung hayranı yaptı. Ama son zamanlarda farketmeye başlıyorum ki Samsung kendisini Samsung yapan şeyi unutup Apple ı taklit etmeye başladı. Mesela S6 ve S6 Edge ya da S7 ve S7 Edge bildiğiniz iphone ve iphone plus taklidinden başka bir şey değil bana göre. Samsung artık kendi müşterilerini kaybetmeye başladı ve onları geri kazanmaya çalışırken de tek yaptığı telefonlarını daha gösterişli, daha parlak hale getirmeye çalışmak ve bu bana göre kesinlikle yanlış bir strateji. Çünkü Galaxy serisini Galaxy serisi yapan şey her bir telefonun eşsiz olmasıydı. Neyse konumuz olan S7 Edge bence Samsung un bu hatasının farkına varıp, bir özür dileme çabası gibi bir telefon. Mesela S6 da yaptıkları hataları yapmamışlar, ben de sırf bu yüzden gidip S7 Edge aldım. Şöyle söyliyim telefonda ciddi bir emek söz konusu. Tek sıkıntısı kameranın 12 mp olması ama onunla da idare edilir artık, çünkü geri kalan özellikleri baya baya iyi. Gerek çözünürlük olsun, gerek ekranın kavisli olması olsun, gerek hız ve performans olsun her şey çok iyi, he bir de 200 gb lık micro sd slotunu unutmamak lazım, kesinlikle harika olmuş. Ayrıca IP68, su dayanıklılığını da geri getirmişler. Batarya performansı da harika, sadece bataryanın çıkmaması biraz kafamı karıştırdı diyebilirim, çünkü iphone kullanıcılarına yıllardır acıyan ben şimdi elimdeki telefonun kısa bir süre içinde fazla kullanımdan dolayı bataryasının öleceğini ve bir çöpten farkının kalmayacağını düşünüyorum. Yani bizim de mi artık başımıza aynısı gelecek?
8
2
Merhaba.
Bence Samsung S7 Edge’i tasarlarken harikalar yaratmış.
Kamerayla çektiğim her fotoğrafı çerçeveletip falan asmak istiyorum lan o derece, yani 16 megapikselmiş 12 megapikselmiş cidden önemli değilmiş, telefonun çektiği fotoğraflar harika. Yani siz arkadaşınıza fotoğraf gösterirken bak bu 16 mp diye mi gösterirsiniz yoksa baksana lan ne güzel fotoğraf olmuş de mi? diye mi? Yorum size kalmış.
2K çözünürlük telefona cuk diye oturmuş. Bence 4k koysalarmış gereksiz yere şarj yermiş. Ki ben 4k ekranlı bir telefona da o kadar para vermezdim.
Ram 4 gb ve gayet iyi, en azından 2 3 sene boyunca sorunsuz bir şekilde götüreceğini düşünüyorum.
3500 mAh lık batarya iyi diyebilirim ama bataryanın çıkmadığını düşününce keşke daha güçlü bir batarya olsaymış diye düşünüyorum, çünkü yani batarya bana göre bir telefondaki en önemli parçalardan bir tanesi, günde 12 saatimi telefonda geçirdiğim oluyor ve yarı yolda bırakılmak istemiyorum. Yani 7.8 mm ile 8.5 mm arasında bana göre pek bir fark yok.
CPU ve GPU birbirleriyle yarış içinde gibi ve ikisi de inanılmaz hızlı, telefonda en ufak bir donma ya da lag yok. Performansı beni zerre hayal kırıklığına uğratmadı, telefonun tepkileri çok hızlı ve güzel, cidden samsung u tebrik etmek istiyorum buradan.
S7 Edge de cidden iyi iş çıkartmışsınız.
He bi de su geçirmez özellik de harika olmuş.
11
5
Samsung harika bir iş çıkartmış!
1- Telefon HARİKA görünüyor.
2- Bu telefonda beni en çok mutlu eden şeyse mikro sd kartın geri dönmüş olması, bi de dönüşü cidden efsane olmuş, 200 gb sd kart ne olm, bilgilsayar mı kullanıyoz 😀
3) Böyle güzel ve estetik bir tasarımda bile su geçirmezlik özelliğinin olması bambaşka bir his.
4) S7 Edge in kamerasının 12 mp olmasından şikayet eden bir sürü insan gördüm, allah aşkına gidin bir live stream falan izleyin, kameranın ne kadar iyi olduğunu anca öyle anlarsınız. Adamlar diğer sikko telefon firmaları gibi abartıp 25 mp falan dememişler, dürüst olmayı tercih edip 12 mp demişler ve hakkını veren harika bir kamera koymuşlar.
5) Yeni kamera gerçekten süper olmuş, çift odaklı göz teknolojisi kullanılmış ve insan gözü simüle edilmiş, bu sayede karanlıkta bile harika fotoğraflar çıkıyor… Arkadaşlar eğer cidden bu telefonun kamerasına laf eden birini görürseniz bilin ki ya apple fanıdır ya da hiç bi şeyden anlamıyordur.
6) He ayrıca ekranın edge kısmını bu kadar kullanışlı yaptıkları için samsung a da teşekkür etmek istiyorum.
7) Hızlı şarj olayı beni benden alıyor.
Yarım saat içinde %0 dan %83 e şarj oldu, daha fazlasını zaten ben de kaldıramazdım, bundan hızlısı varsa da alacağı olsun yani. Tekrar teşekkürler samsung.
8) CPU, GPU falan müthiş, S6 ve S6 Edge den %50 daha iyi performans gösteriyor.
Telefonu tepe tepe en az üç dört sene boyuncak kullanmayı düşünüyorum, samsung a cidden şapka çıkartılır.
10
0
OnePlus 3T ile Samsung S7 Edge i karşılaştıracağım.
Oyun performansı ve oynatma rahatlığı olarak OnePlus 3T daha iyi, daha az lag yapıyor.
Ekranın oyun performansı olarak ise S7 daha iyi ama OnePlus 3T de rahat rahat idare eder.
Sonuç olarak bana göre OnePlus 3T oyun konusunda daha iyi.
Günlük kullanım- Günlük olarak neleri kullandığınıza bağlı. Eğer Facebook twitter gibi uygulamalardan bahsediyorsak OnePlus 3T çok daha iyi, çünkü ram i daha iyi yönetebiliyor ve dolayısıylada daha hızlı.
Kamera konusunda S7 Edge daha iyi.
Şarj konusundaysa OnePlus 3T daha iyi.
Yani sonuç olarak sizce kamera daha önemliyse Samsung alın yok ama şarj ve performans daha önemliyse OnePlus 3T alın, karar sizin.
S7 edge bir statü sembolü gibi bi telefon, telefonu masaya koyduğunuzda insanların hoşuna gidiyor ama sonuç olarak yavaş bir telefon. OnePlus 3T ü masaya koyduğunuzda ise insanlar farkına bile varmıyor ama pazardaki en hızlı ve performans olarak en iyi android telefonu almış oluyorsunuz. iPhone 7 den sonra piyasadaki en iyi telefonda diyebiliriz hatta. Yani cebinizde statü sembolü mü taşımak istiyorsunuz yoksa hızlı bir telefon mu siz karar verin.
Sd kart slotu da çok önemli değil bana göre OnePlus 3T nin yeteri kadar hafızası var, su geçirmezlik özelliğide o kadar kullanışlı yada önemli bi şey değil.
1
6
Telefonun özelliklerinin harika olduğunun farkındayım ama bana göre eksi yönleri de baya fazla.
FM radyo yok, IR Blaster yok, 32 gb lık versiyonundan başka versiyon bulmak kolay değil, 128 gb lık hiç yok mesela. Yani bunun sebebinin maliyetten kısıp, alıcıları sadece istenen telefonlara yöneltmek olduğununda farkındayım.
Telefonun kenarındaki edge kısmı sadece kozmetik olarak tasarlanmış, gerçekte adam akıllı bir kullanışı yok. Samsung Note Edge de kiyle hiç alakası yok, onda ikonları oraya koyup rahat rahat kullanabiliyordum. Ve edge kısmı çok genişti. S7 Edge de ise telefon ekranı normal bir ekran gibi kullanıyor, hatta telefonun edge kısmı telefon kullanımını biraz zorlaştırıyor bile diyebilirim. Kamerayı kullanırken çekilen fotoğrafın kenara doğru bozulduğunu bile farkedebilirsiniz, ama tabii çekilen fotoğrafı pek etkilemiyor bu. Yani kişisel fikimi sorarsanız ben pek hoşlanmadım bu telefondan.
Telefon 534 ppi Amoled ekrana sahip olmasına rağmen Gear VR performansı o kadar iyi değil, piksel ayarlamasıyla hiç uğraşmamışlar. Road Show demosunu denerkense piksellerin arasının boş olduğunu farkettim ve alt piksel renklerini gördüm, bu da doğal olarak oyundan aldığım zevki tamamen sıfıra yakın bir hale getirdi. Oyundan ziyade telefona kitlendim, oysa ki Gear VR konusunda çok heyecanlıydım. Sırf bu piksel muhabbeti yüzünden ekrandaki detay çok düşük hale gelmiş ve ekran sürekli piksel piksel oluyor. Ancak Gear VR için konuşacak olursak bu set cidden piyasadaki en iyi set olabilir, takması çok rahat ve üstünde Enter ve Geri tuşları var. Bu sayede telefonu üstünde de kontrolü sağlayabiliyorsunuz. Odak noktanızı ayarlamanıza izin veriliyor ama göz mesafesi malesef sabit. Marvel Avengers 2 ve Age of Ultron demolarını denedim.
Ekrandaki pikselleşme olayını gördükten sonra demoları satan adamla konuştum, belki demoların video kalitelerinin düşük olmasından kaynaklanabileceğini söyledi ama öyle olacağını sanmıyorum. Belki S7 edge değil de S7 ile denesek daha farklı ve güzel bir sonuç alabiliriz.
Yani telefon güzel telefon ama bu tarz küçük kusurlar sinirimi bozmaya yetti. Çok fazla şey istediğimi söyleyebilirsiniz ama bence bunları isteyebilecek kadar para verdiğimi düşünüyorum.
0
2
S7 Edge hakkındaki görüşlerimi ve deneyimlerimi paylaşmak istedim.
S7 Edge haftanın başında elime geçti ve 5. gün sonunda telefonuiade ettim. Samsung un bu kadar sorunu olan bir telefonu piyasaya çıkartma gafletine düştüğüne inanamıyorum açıkçası, yani S6 da da aynı sorunları yaşadıktan sonra aynı hatalara nasıl düşebildiler hiç bilmiyorum. S6 ve S7nin benzer yönleri çok fazla. İki telefonda çok fazla ısınıyor, iki telefonda donuyor ve restart istiyor, iki telefonun da touchwiz özellikleri kötü. S7 edge in kamerasının ve Sd kart desteğinin ününü duyduğum için almıştım telefonu ama meğerse baya ağır bir şekilde yanılmışım, çünkü telefon kameraya girince donmaya ve kamera uyuglamasını kapatmaya başlıyor. Sd kart konusu ise bambaşka, telefona kendi SD kartımı takınca telefon önce bi kafayı yedi sonrasında ise hard reset istedi, hatta sonrasında yine sıkıntı çıkarttı da en sonunda fabrika ayarlarına döndürdüm, ama tabi sd karttaki bütün fotoğraflar falan gitti. Yani en azından Note 4 bunların hiçbirini yapmıyordu ve en azından sd kart nedir nasıl çalışır biliyordu.
Samsung bu telefondan sonra beni çok fena kaybetti, kesinlikle Apple alıp keyfime bakacağım artık. Daha önce kullandığım apple telefonlardan biliyorum ki telefon teknolojik olarak bir samsung ürünü kadar üstün olmasa da en azından hem stabil bir telefon hem de eldeki donanımı çok iyi idare edebilecek bir yazılım ve arayüze sahip. Ayrıca bence iphone 6s in kamerası S7 nin kamerasına göre renk, denge ve düşük ışıkta fotoğraf çekme konusunda çok daha iyi. Yani en azından bütün fotoğraflarımı silmeye falan çalışmaz.
Dediğim gibi, yani tek şanssız olan ben olabilirdim ama okuduğum şeylere göre yalnız değilmişim. S7 almayı düşünen herkese önerim bunu yapmamanız, önce bi güzel araştırın sonra alcaksanız alın. Ayrıca mağazalardaki satış danışmanlarına da asla güvenmemenizi tavsiye ederim.
0
16
kardeş sen sanssizmissin ben telefonu aldım alalı tek bir sorunla karşılaşmadım istediğim her ama herşey ı yaptım bir gün ne ısınma ne donma kamera zaten efsanelesti son zamanlarda bi cift kamera dalgası çıktı çiftde değil 3 kameralı bile war ama s7 edge tek kamera ile harikalar yaratıyor batarya hiç bişey demiyorum 2 günde bir şarz ediyorum bu arada çıkar çıkmaz almıştım o gün bu gündür bataryayı hiç değiştirmedim kullanmasını bileceksin çok yoğun bir sosyal medya ve pubg (pubg asiri kaçtığında 1 güne düşüyor kullanimi) ona rağmen böyle apple hiç kullanmadım oyuzden kötü yorum yapmayacam ama s7 edge kesinlik tavsiye ederim efsanelesti
6
0
S7 Edge hakkında:
Telefonu yine her zamanki gibi gereksiz uygulamalarla doşdurmuşlar. Batarya ömrününse daha iyi olmasını beklerdim. Telefon çok kırılgan ve kılıf olmadan tutmanın hiç bi yolu yok. Telefon konuşmalarda 2g yi kullanıyor ve kesinlikle çekmiyor. Parmak izi aletide hiç işe yaramıyor.
Ekran çok güzel, performans iyi. Telefonu iyi tasarlamışlar ve buradayım diyor, kamera piyasadaki en iyi kameralardan, Telefonun mikro sd yuvası var, su geçirmez, ses kalitesi ve video kaydıda ayrı bir süper.Telefonun ana yazılımı ise temiz ve kullanışlı, arama ekranı falanda gayet güzel.
Batarya ömrü eski telefonum sony xperia z3 e göre çok daha iyi.
Sinyal kalitesi de iphone 7 plus la aynı seviyede.
Şarjın bitme süresi konusunda söyleyecek birkaç şeyim var yinede. Onscreen displayi, GPS i, bluetooth u ve kullanmadığım bütün aplikasyonları kapatmama rağmen telefonu gün sonunda yine şarj etmem gerekebiliyor, telefon gelen güncellemelerden sonra bataryayı sömürmeye başladı diyebilirim, eski telefonuma göre çok daha iyi olsa bile yinede çok iyi bir bataryası var sayılmaz.
1
2
Harika bir telefon!
Aşağıda telefonun artılarını ve eksilerini belirticem, elimden geldiğince basit anlatmaya çalışcam.
Artılar:
+ Batarya normal bir kullanımda bütün gün dayanabiliyor. (Telefonu rootladığım için olabilir)
+ Ekranın çözünürlüğü çok iyi ve güneşte rahat rahat görebilecek kadar parlak.
+ Telefon inanılmaz hızlı.
+ Kamerası bir telefon kamerasından çok daha fazlası diyebilirim, DSLR la karşılaştırmayın.
+ Telefon ele cuk diye oturuyor.
+ ekstra sim kart yuvasına sd kart takılabiliyor ve istendiğinde normale dönülebiliyor.
+ Suya dayanıklı!
Eksiler:
– Edge, telefonun edge denen kısmının hiçbir kullanımı yok ve telefonun o kısmını koruyamıyorsunuz.
– Yazı yazarken edge kısmı ele gelince irrite edici olabiliyor.
– Uzun bir yazı falan okurken yazının bir kısmı edge kısmına kayıyor ve okumayı güçleştiriyor.
– Batarya ömrü daha iyi olabilirdi.
– Keşke hem ekstra sim kart yuvası hem de sd kart yuvası olsaydı.
– Edge kısmına uygun kılıf falan yok.
1
0
Telefonu daha yeni aldım, bi iki hafta anca oldu. Eski telefonum Huawei g7+ tı, aslında telefondan çok memnundum ama batarya ömrü iki sene sonunda patatese dönmüştü, saat başı şarja takmam gerekebiliyodu.
Aslında A7 alcaktım ama S7 edge in fiyatını görünce dayanamadım, az biraz daha paraya kıyıp s7 almaya karar verdim.
Şu güne kadar açıkçası çok etkilendiğimi söyleyebilirim. Telefonun iki kamerasıda ayrı ayrı harika. Zorlayıcı ışık koşullarında bile telefon harika fotoğraflar çekebiliyor. Telefonu tatile çıkmadan hemen önce almıştım ve yanımda fotoğraf makinem de vardı. Tatile çıkınca çekeceğim fotoğraflarım profesyonel makineden çekmeyi düşünüyordum ama sonra kendimi bütün fotoğrafları telefonla çekerken buldum 😀 Cidden hem çok rahat hem de çok güzel fotoğraflar çekebiliyor.
S7 Edge in ekran büyüklüğü g7+ ile aynı ancak telefon g7 e göre biraz daha küçük. Telefonun parlaklığı ve ekranın temizliği ise baya baya etkileyici.
Batarya ömrü konusunda ise dürüst olmak gerekirse Huawei daha iyiydi, bir günü çok rahat atlatıyordu hatta yatağa girdiğimde bile şarjı oluyordu, ve hızlı şarjı da çok iyiydi.
Telefondaki problemlere gelecek olursak, parmak izi okuyucusu Huaweininki kadar hızlı ya da başarılı değil, telefonu açmak için bazen bikaç kere dokunmam gerekebiliyor.
Telefonun açma kapama düğmesi bence yanlış yere konulmuş, ses açmaya ya da kapamaya çalışırken yanlışlıkla basmaya çok müsait bir durumda. Belki benim elimin büyüklüğüyle alakalıdır ama telefonu tutarken işaret parmağım tam olarak kapatma düğmesinin üstüne denk geliyor ve en ufak bir baskıda telefonun ekranı kapanıyor.
Telefonun tamamen camdan yapılması ise biraz değişik olmuş telefon hassas duruyor. Bi arkadaşım telefonu alır almaz arka camını çatlatmıştı mesela. Bunun önüne geçmek için silikon bi klıf aldım ama bu da telefonun estetiğini biraz bozdu, ama en azından telefonu kırıcam diye paranoya yapmayı bıraktım.
Sonuç olarak telefonu çok beğendim ve kesinlikle herkese tavsiye ederim. ,Telefonu almadan önce ufak bir pazar araştırması yapın ama, daha ucuza veren yerler kesinlikle var.
0
0
Kesinlikle tavsiye etmiyorum! Bugün arkadaşlarla otururken ayağa kalkıp telefonu cebimden çıkarıyım dedim, telefonu tam çıkarırken elimden kaydı ve masaya düştü, bu arada masayla elim arasındaki uzaklık totalde en fazla 10 santim ya vardır ya yoktur yani öyle diyim, telefon düştü, bi şey olmasına imkan bile vermiyodum ama telefonu elime alıp ışığı açtığımda bütün ekranın paramparça olduğunu gördüm, dünyam başıma yıkıldı resmen. Hemde kılıfta takılıydı telefonda. Babam görmesin bu halini diye iki gündür odadan çıkmıyorum resmen, ergenliğe geri girdiğimi falan düşünecekler.
Eski telefonum note 3 ü en az 100 kere düşürmeme rağmen hiç böyle bi şey başıma gelmemişti, en ufak bi çizik bile yoktu telefonda. Sırf note 3 ün bu sağlamlığına güvenip yine samsung aldım ama kesinlikle pişman oldum.
Bi daha da şu kıvrımlı ekranlı telefonlara para verirsem adam değilim yani, keşke ekranla alakalı biraz daha fazla araştırma yapsaymışım ya da bacağım falan kırılsaymış.
2
1